Dag 24 av 25–Jag snurrar 360 grader runt

I natt somnade jag först 02.30 och vaknade klarvaken 05.00 vilket gav mig hela 2.5 timmars sömn. Dagen kunde inte bli annorlunda än vad den blev. Gäspande, huvudvärk och ett allmänt sletet intryck började jag bygga om en avdelning. Det gick bra den rena arbetsmässiga insatsen, men jag rörde mig i ett moln. Jag sitter och äter men blandar ihop kniv och gaffel för att jag inte vet vad som är vad. Jag gör många andra liknande sådana små misstag under hela dagen. Jag känner mig som en senil gubbe på 85 år som glömmer saker som hur man snörar på sig skosnörerna. Jag byggde upp två väggsektioner spegelvänt för att jag inte kan skilja på vänster och höger. Ja och så vidare egentligen utan att jag behöver skriva det mer här.

I morgon är det den sista dagen i det här maratonet och även den sista dagen i den här bloggserien som har varit det jag sett fram emot att få skriva på kvällen. Det som hållit mig motiverad att inte ta ut en sjukdag även om jag vissa dagar lätt varit i kondition för att utan dåligt samvete göra det. Det är den här inbyggda tävligsmänniskan som sitter och triggar mig att köra hårdare, längre osv hela tiden. Den säger åt mig att jag är en mes om jag inte orkar 25 arbetsdagar i sträck och att det värsta som kunde hända var om jag tog en dag ledig mitt i. Jag skall nu försöka sova lite längre så jag orkar vara ledig i morgon kväll och helgen som kommer. Helgen är tyvärr ingen vilohelg utan det är fullt ös medvetlös redan från början på lördagen till slutet på söndagen. Men det är något kul att se framemot i alla fall, och då är det lättare att ta sig igenom det än de nästa 9 arbetsdagar jag gör i sträck efter helgen. Men 9 dagar är ju helt plötsligt ingenting, eller?

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer