Dag 17 av 25 – Full och Langos

Roberth o langosen 003

I dag kände jag mig salongsberusad på jobbet. Det var en märklig känsla då jag kände mig väldigt partysugen hela dagen samtidigt som jag visste att det inte alls skulle bli något party föränn i morgon. Så antingen är jag väldigt förberedd på morgondagen eller så kommer det att kännas som en avslagen efterfest. Jag tippar dock på det första alternativet givetvis!

Efter dagens jobb som varade till 20.35 så var jag sååå sugen på en Langos så det fick bli en oavsett om det regnade eller inte. Här på bilden står jag på Kampenhof och äter den underbara Langosen under ett paraply från Ikea. 20 kronor tror jag paraplyet kostade för de som är lite intresserade av mode och pengar och sånt. Tröjan är röd och är trevlig att ha på sig, från en butik i närheten är den. Klockan är en äkta grekisk klenod som jag köpte för 3 år sedan. Langosen kostade 50 kronor.

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer