Dag 14 av 25–Pigg som en lärka

I dag har det varit snurr på mig. Jag har haft en otroligt massa överskottsenergi som har visat sig i luftkaratesparkar mot arbetskamrater och andra totalt onödiga luftakrobatnummer över hinder. Jag vet inte om det är för att jag är övertrött som gör att jag reagerar så här. Man känner sig lite lätt påverkad utan att för den sakens skull vara det.

Jag måste komma ihåg i morgon att checka med chefen om det gick att lösa med extra skattebetalning så att jag inte åker på restskatt till våren. Då är det bättre att betala in lite mer så att man slipper det sen. Jag vet att det inte är det mest ekonomiska då pengarna kunde stått och ränta sig under året för att sedan betala in det som blir över och själv kunna ha kvar räntan. Men rent psykologiskt så funkar det ju inte så när man väl står där och måste betala in 3000 kronor till något som man inte vill eller får något för, typ.

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer