Dag 13 av 25 – Andra halvlek har börjat

Dagen kom och gick förbi innan jag hann säga tröskelnäsborre. I brist på annat så hade alla tänkt handla på lönehelgens regniga dag. Och det märktes, det var knappt en lugn stund att andas ut på någon gång. Underbart helt enkelt då dagen går så sjukt snabbt. En annan härlig sak var att klockan 14.00 i dag så passerade jag den magiska gränsen som gör att det är kortare kvar att jobba än vad jag har jobbat hittills i sträck. Underbart! Nu ser jag ljuset i tunneln! Bara 12 små futtiga dagar kvar, eller om man vill lite knappt 2.5 arbetsveckor i sträck 😛 Men så vill vi inte tänka på det!

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer

1 kommentar to “Dag 13 av 25 – Andra halvlek har börjat”

  1. Lisa den 29 juli 2010 19:09

    Vi tänkte också så och denna gången var jag noga med att gå upp till dig för att hälsa. Men eftersom du såg oerhört sur/stressad och inte intresserad ut så vågade jag inte gå fram. Så jag viskade ett hej i smyg och hoppades att det räckte… 😉