Dag 6 av 25–Varför kan jag inte sova?

I natt så sov jag ända fram till 05.30 och sedan var jag klarvaken. Kunde inte sova så jag låg och väntade till klockan ringde 08.00. Jobbdagen i dag har ändå gått snabbt, har varit en del att göra och de lugna stunderna som varit har varit ganska korta. Känns just lite nu som att man är i början på en lång berg och dalbana vilket man inte kan kliva av. Jag vill ju inte in i nästa backe riktigt än innan jag hunnit fått vila upp mig från förra backen. I morgon är det den värsta backen vilket ger 08.00-18.00 med väldigt mycket att göra då all rea skall skyltas upp och mer med den. Och det skall vara klart 08.00 helst!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: