Dag 5 av 25 – En arbetsvecka avklarad

Istället för att pynta ut nallebjörnar har jag idag pyntat ut mig själv med den här vackra blinkande julgransbelysningen från Logitech. Vet inte om jag sålde mer från dem med den här utstyrseln än utan men något får man ju försöka.

I detta nu har det gått en normal arbetsvecka och jag skulle kunnat se fram emot en härlig helg på två lediga dagar. Men riktigt så bra har jag det ju inte utan det är tjugo dagar kvar till min tvådagarshelg. Första dagen på ledigheten är det också FIFA session summer 2010 ute i Kungshamn. Med den här uppvärmningen på massa jobb innan känns det inte så optimalt för att det skall gå bra. Antagligen kommer jag att vara helt slutkörd samt att jag inte kommer orka träna någon FIFA heller. Men jag är inte den som är den och kommer ändå satsa fullt ös under den dagen. Måste tänka på intaget av dopingdämpande preparat under dagen så att det så att säga inte blir en överdos samtidigt som att man inte kan dopa sig. Det är en fin balansgång där men den måste sitta som en smäck om det skall bli någon semifinal den här gången. Vi i UFF väntar fortfarande på lottningen som borde varit uppe redan förra veckan men som sig bör när KFF håller i evenemangen alltid är försenade. Jaja, de gör ju va de kan för att försöka få de regerande mästarna ur balans.4 svar till “Dag 5 av 25 – En arbetsvecka avklarad”

 1. FC Ragge skriver:

  Hehehe här haglar bortskyllningarna redan!

  Men jag håller med dig med lottningen, är som det brukar: förjävla dåligt.

  • Roberth skriver:

   Haha, vadå bortförklaringar. Du kan ju vila dig i form 😛 Som favorit och allt 😉

   Är ju faktiskt bara tre veckor kvar i dag så hoppas lottningen kommer upp inom några dagar och inte några dagar innan bara, men man vet ju aldrig som sagt.

 2. Berga FC skriver:

  Vi kan köra några matcher nån kväll om du ”orkar”…….

  • Roberth skriver:

   Ja sover jag inte bort kvällarna så är det en tagen utmaning. Har ju ändå tänkt mig ut på fjorden under fredagen så helt kass kan jag ju inte vara 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: