Dag 4 av 25 – En seg eftermiddag

Jag sov väldigt lite även i natt. Kan vara för att det är så sjukt varmt både inne och ute. Jag tänkte jag skulle börja bjuda lite på några utvalda exponeringar som kanske kan ha ett visst tema över sig. Jag bränner dock inte av alla bilder på en dag utan sprider ut det lite så att det i te bara blir en vägg med text. Sista timmarna på jobbet i dag var riktigt riktigt sega. Men nu sitter jag äntligen hemma i soffan och uppdaterar sidan. Vi skall om några minuter ge oss av ut till stugan efter att vi har handlat på vägen ut. Sedan kommer jag under helgen bo i stugan och pendla till jobbet istället. Känns lite lyxigt att en halvtimme innan jobbet börjar kunna sitta på bryggan och dingla med benen ner i vattnet. Bada undrar ni? Nä, inte jag. Det är för kallt än så länge. Kan kanske ligga och flyta runt på en madrass eller ett bildäck, men det får vi se.

  Kategorier: Bloggserie

  Kommentarer