Den stora dagen är kommen

I dag är det då äntligen dags för den stora finalen av Eurovision. Det är den vi har väntat på sedan 364 dagar tillbaka. Men nu är äntligen väntan över. Nytt för i år är att Sverige inte är med. Då slipper vi sitta och hoppas i onödan med andra ord. Min personliga favorit är nog Tyskland. Om den kommer att bli framgångsrik är dock en annan femma.

Sedan det här med att lägga ner Melodifestivalen helt bara för att vi i te gick till final? Alltså seriöst, hur tänker ni? Är ni så sjukt dåliga förlorare? Och framför allt, varför ville ni inte lägga ner fotbollsvm när Sverige inte ens kvalade sig in där?Har ni så tråkigt att ni bara måste klaga på allt ni inte tycker om? För jag gissar att ni kommer att se fotbollsvm i vilket fall. För er som vill lägga ner skiten skall jag ge er ett tips. Håll er från SVT1 i kväll i 3 timmar! Klarar ni det eller är ni så dumsnåla att ni skall få valuta för era pengar ni betala till radiotjänst så att ni bara måste ha igång ”skiten”?

Föressten tycker jag vi skall lägga ner baseball också, Sverige är ju så kassa där så vad är meningen med det??? Empati, tänk utanför er lilla bubbla att andra människor kan tänka olika, tycker olika, är olika, vill annat än er själva!

Go Lena och Tyskland ikväll!!!

  Kategorier: Schlager

  Kommentarer