Snart sommarlov

Nästa tisdag så gör jag sista dagen i skolan innan sommarlovet börjar. Det skall bli jätteskönt att få vara ledig en hel månad innan sommarjobben börjar på allvar. Då är jag knappt ledigt något under 1.5 månad och sedan sätter skolan igång igen 😉

Jag har varit lite dålig på att kommentera eurovisions-semifinalerna som håller på för fullt. Jag kan däremot kort säga att i tisdag så var det ett genomruttet startfält med några få bra/helt okey låtar. Men vi ser framemot med spänning över kvällens startfält med Bergendahl. Skall hon eller skall hon ionte bära sina röda converse. Det är det vi sätter pengarna på i kväll. Annars skall jag snart sätta degen för kvällens langos!

  Kategorier: Hemmamys, Schlager

  Kommentarer

3 kommentarer to “Snart sommarlov”

  1. blondinbodahl den 27 maj 2010 20:56

    onsdag gör vi la sista dagen?

  2. Robban den 28 maj 2010 04:55

    Jag jobbar inte riktigt så

  3. blondinbodahl den 28 maj 2010 05:03

    nähänäja! 😛