Fenuril

Jag har en burk Fenuril bredvid mig på nattursbordet eftersom jag har ganska torra händer under 10 månader av året. Jag tycker Fenurilen är bland de bästa handkrämerna. Men på senare tid har det höjts röster om att Fenurilen ger mitt nattursbord en ålderdomshemkänsla över det. Och känslig som man nu är med åldern så är detta givetvis ett slag under bältet på mig. Ja det är till och med så att jag är i planeringstadiet till att starta facebookgruppen ”Rör inte min Fenuril”. Så är du också en driven, sympatisk användare av Fenuril så hör gärna av dig till mig så kan vi tillsammans starta gruppen på lika villkor. Det går bra att vara anonym, maila mig i så fall på robban (kanelbulle) lackstrom (dot) se. Eller så går det bra att svara på inlägget med en kommentar i vanlig ordning. Stå på dig, ta vara på ditt liv! Join the fenuril generation, the revolution! Viva la fenurila!!!

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer

4 kommentarer to “Fenuril”

 1. Marielle Sandsten den 30 april 2010 20:51

  asså, jag måste bara få säga.. jag jobbar extra inom hemvården och ja… det står en fenuril på kanske 8 av 10 sängbord hemma hos de gamla (de som passerat 80-strecket). 😉

 2. Roberth den 2 maj 2010 10:29

  Äh sluta retas nu, inse att det är det senaste och att det bara är jag och gamlingarna som fattat det, än! 😛

 3. maria den 13 juli 2010 10:23

  Den krämen är kanon, synd att folk inte känner till den!Keep on!

 4. Robban den 14 juli 2010 18:23

  Ja visst är det! Tack och jag kommer aldrig sluta använda den 😉