En vacker morgon

Det är knappt jag orkar gå upp till fönstret för att knäppa den här bilden. Men det såg så harmoniskt ut härifrån sängen där jag åter är nedbäddad i. Jag vaknade ganska tidigt vilket syns på bilden då solen ännu knappt gått upp. Det som väckte mig och som fortfarande terroriserar mig är en hel mobb av småfåglar som kvittrar nästan öronbedövande högt. Tänker på hur harmonisk Bob Marleys låt Three little birds är och förstår inte riktigt hur den mannen tänkte. Jag har alltid älskat den låten men jag tror nog bestämt att fåglarna i Jamaica behagar hålla tyst på mornarna.

I dag är det dock dags att lämna stugan för verkligheten igen. Det är dags för lite IKT i Trollhättan med andra ord. Som tur är det inte föränn till eftermiddagen så jag kommer ha god tid på mig att morna mig här i sängen.

  Kategorier: Personligt, Skola

  Kommentarer