Prickar av några avklarade spel

call-of-juarez-bound-in-blood-20090515004206964 Jag har uppdaterat listan på avklarade spel nu med 4 “nya” spel. Det första är Call of Juarez (ja, det 2-3 år gamla orginalet) vilket jag köpte billigt på Willys som ett rent impulsköp. Jag gillade det så mycket att jag hittade uppföljaren Bound in Blood för 99 kronor som jag också bara var tvungen att beställa. Tyvärr var Bound in Blood inte riktigt lika vass som originalet men än dock spelvärt. Kanske 7/10 eller 6/10 svårt att säga.

settlers7 Jag har även klarat av kampanjen i Settlers 7 som varade i ungefär 25 timmar. Har dock ännu inte spelat någon multiplayer men skall gå på det så småningom. Ja vad kan man säga, jag står fast vid att det är ett av årets bästa spel och jag har svårt att se att de spelen som skall komma under 2010 kan slå det. Det enda är väl om Diablo 3 kommer i år redan, men det tror vi ju inte på. Starcraft 2 kanske kan tangera Settlers 7 men knappast putta ner det från tronen. Ja vi får se, jag blir gärna överraskad av något spel 😉

battle2-1_090205165422 Därefter har jag klarat singleplayerkampanjen på Bad Company 2. Den var helt okey, som vilken Call of Duty, Medal of Honor-kampanj som helst med det enda undantaget att det var sjukt vackert på sina ställen. Kändes nästan som att man spelade Crysis eller dess uppföljare i bland. Men det är ju i multiplayer det skall upplevas och där är det en klar 10/10! Ni lär inte se mig i multiplayern dock, kanske blir Ni träffade av mitt skott och svär lite över snajpern som bor i busken 😛

  Kategorier: PC

  Kommentarer