I dag är träningsvärken inte ur denna värld

Jag har faktiskt lyckats ta mig upp ur sängen efter mycket om och men. I går kväll låg jag och funderade på om jag kanske inte kunde vara bra i benen i dag så jag kunde ta mig en löptur någon gång under förmiddagen. När jag vaknade var det dock bara att glömma den idén. Så sjuk träningsverk att jag lider när jag måste böja mig för att plocka upp saker från golvet. Som tur anstränger jag mig bara om det verkligen är något nödvändigt, annars kommer ju Anna hem från jobbet om en 8 timmar så då får jag be henne om hjälp 😉

I dag står en del pluggande på schemat, men även redigering av en film över lottningen till nästa Fifa session. Den är inspelad under försessionen som var nu i helgen och jag har inte tittat på den än. Jag tror inte kvalitén är den bästa då det tyvärr var lite mörkt vid inspelningsplatsen. Men vi får se. Är den av sådan kvalitet att den är värd att visa så kanske jag slänger upp den här, annars låter jag bli och visar den enbart för de närmaste sörjande 😉

  Kategorier: Fotboll, Skola, Träning

  Kommentarer