Vad är det här för skit egentligen?

the_twilight_new_moon_first_official_trailer1Bild 1

the_twilight_new_moon_first_official_trailerBild 2


the_twilight_new_moon_first_official_trailer2 Bild 3

Det är den andra filmen ur Twilightserien där den första filmen blev en stor succé. Till och med jag tyckte att den första filmen var helt klart sebar. Jag skulle ge den tre stycken hela R utav fem möjliga. Vilket får ses som ett mycket bra betyg för en kärleksfilm med vampyrtema. Vi hade en liten diskussion angående film nummer två i serien i skolan i veckan. Det är även där de här ovanstående tre bilderna kommer i från. Om jag skall recensera filmen, eller nä förresten. Jag gör så här istället.

—————————————————————————————-
SPOILERVARNING SPOILERVARNING SPOILERVARNING SPOILERVARNING SPOILERVARNING
—————————————————————————————-

Om Ni har råkat sett de här tre bilderna så har Ni sett hela filmens handling och alla dess intriger! Och det var här hos mig som Ni fick se hela filmen helt gratis! Filmen startar nämligen med att Ni får se den här killen springa halvnaken i en scen (se bild 1). Sedan växlar filmen till en annan scen där Ni får se den här killen springa halvnaken (se bild 2). I den absolut sista scenen som här ovan är benämnd “bild 3” så får Ni se den där killen springa halvnaken genom en scen. Därefter slutar filmen med en cliffhanger där man får se en stilserie i slowmotion på tidigare nämnda kille som springer med ryggen mot oss bort mot solnedgången, givetvis är han även i den scenen halvnaken.

Filmen tar slut och jag är väldigt förväntansfull om vad nästa film i serien har att erbjuda. För Er som läst boken så kan jag bara avslöja att regissören var tvungen att klippa bort alla oviktiga scener ur manuset så att bara de allra viktigaste intrigerna fanns med. Annars hade filmen blivit allt för lång.

  Kategorier: Filmer

  Kommentarer