Den träningsverken!

Ja jag har verkligen sovit som en stock i natt. Tyvärr något för kort (5 timmar) men ändock väldigt djupt. Jag sitter nu och dricker lite morgonberocca och tittar ut genom ett regnigt fönster. Det är precis en sådan här dag som man bara vill stanna inomhus och slippa åka till skolan. Jag har ont i hela kroppen och känner mig nästan lite sådär febersjuk som bara en hypokondriker kan känna sig utan att vara i närheten av feber.

I morgon är jag dock hemma. Ja jag kan inte säga ledig för det är en hel del böcker och artiklar och texter som skall plöjas igenom så jag kommer ändå inte hinna allt under hela den dagen. Men! Jag får i alla fall stanna inomhus och kunna ligga nerkrupen i sängen med mina skolböcker och höra regnet slå mot fönsterrutan. Mysfaktorn slår högt på det!

  Kategorier: Hemmamys, Skola, Träning

  Kommentarer