Skall jag följa med nästa vecka eller inte?

Jag har blivit inbjuden på ett sånt där tupperwareparty eller vad det nu heter när det kommer hem en försäljare till en vanlig människa och ger smakprover på saker och ting för att sedan till överpriser försöka kränga det här till oss oskyldiga människor som tror att vi skall kunna komma undan utan att betala något för besväret. Visst, inga köptvång men vi vet ju hur det där är. Oavsett om jag kommer att delta eller inte så kommer jag ju inte ha råd att köpa något. För er som läste mitt förra inlägg förstår vart mina få pengar som blir över varje månad kommer att stoppas. Och det känns då helt plötsligt mycket vettigare och ännu ett argument för ipaden 😉

Men visst för sällskapet så är det ju inget snack om att jag skall följa med, men det handlar ju inte om det, för då hade jag ju vart i skolan hela tiden 😉 Vi får se, jag har inte bestämt mig  än, och jag tror inte det finns någon sista datum för bestämelse.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer