Jag vann försessionet i helgen

Fyra kombatanter var vi som hade kommit till UFFs slutspel om den stora titeln om bäst i FIFA 10 i Uddevalla. Jag som har haft en blandad försäsong hade inga större förväntningar på ett bra resultat. Efter att ha kommit tvåa i gruppen och fått möta den enda nyktra spelaren i semin så trodde jag att mina chanser var körda. Dock överaskade jag både mig själv och mina motståndare med  vinst i båda semifinalerna. Därefter stod bara Daniel mig emellan den stora eftertraktade pokalen. Jag hade inte vunnit i tävlingssammanhang mot Daniel på jättelänge men på träningsmatcher hade jag vunnit så det var väldigt nervöst inför hur det skulle gå. Tilläggas skall att Daniel slog ut Andreas i sin semifinal vilket inte säger lite om hans dagsform. Men målen började rulla in och jag övervann mina första nervösa tankar. När matchen var slut och Daniel en gång redan hade givit upp innan slutsignalen var slut stod det 7-1 till mig på resultattavlan. Och de största siffrorna i en final var ett faktum! Kanske var det de största siffrorna någonsin i ett försession?

  Kategorier: Fest, Fotboll

  Kommentarer