Sista delfinalen i morgon!

I morgon är det alltså dags för den absolut sista delfinalen i melodifestivalen 2010. Det är alltså i morgon vi kommer få höra de allra sista bidragen som kan bidra till Sveriges framgång eller motgång i Eurovision, Oslo! Så då går vi snabbt över för att se vad vi har att vänta i morgon. Som vanligt har jag inte tjuvlyssnat på låtarna utan går helt enkelt på rutin 😉

Sibel, här är det då en idol från 2005 som är med i melodifestivalen. Och det här andra gången hon är med i melodifestivalen. Är detta morgondagens största nakenchock måntro? Ja hon visar ju både armar och ben så varför inte?

Py Bäckman, oj hjälp. Intressant är dock på svts hemsida under musikalsika förebilder så radar de flesta upp 2-4 artister medans Py drar till med exakt 100 (jag räknade dem) och avslutar uppradningen med … . Jag menar, bestäm dig människa! Bidraget kommer utom all tvivel i världen att bli den flopp som den förtjänar. Sist i morgon utan tvivel. För Er som ännu inte sett hennes scenkläder, tänk Er en kvinnlig Ozzy Osbourne och så har Ni Py

NEO, det är nästan som att han själv marknadsför sig som en svensk Mika. Och det kan väl inte vara helt fel eller? Eftersom han nästan ser ut som Mika och enligt de som hört honom låter nästan som Mika så kan detta bli riktigt bra!

Lovestoned, Jaha, vad är detta för nissar då. Två tjejer och två killar i ett band. Nä, jag vet inte. Det ända är väl att vår kära Thomas G:son äntligen levererar en låt till oss igen!

Anna Bergendahl, här Ni! Min personliga favorit i uppställningen. Hon var min favorit genom hela Idol när hon var med. Jag vågar inte tro på att hon går direkt vidare, men jag hoppas 😉

Pernilla Wahlgren, okey, här har vi en som säkert går vidare bara för hennes namn. Men jag tror faktiskt att hon kan hamna på den tråkiga femteplatsen. Ja faktiskt, jag ser det nästan framför mig. Nä, jag ser det inte nästan, jag ser det framför mig. Jag ser även hur Aftonbladets rubriker på söndagstidningen visar hennes självgoda min som övergår till besvikelse när hon får höra resultatet.

Noll Disciplin, det här känns bara som skrän. -Oh jag är tuff och har en fräck frisyr och jag vann lilla melodifestivalen 2007. Väx upp jag orkar inte, NEXT!

Peter Jöback, jag tror faktiskt att han går direkt till final. Men det kan bli som med Darin att han inte går direkt utan måste slåss under ännu en telefonomröstning.

I morgon gäller det. Vi skall se delfinalen hemma hos Mia och Kristian så det kommer att bli jättetrevligt. Blir nästan som den stora finalen känns det som. Ja, jag är lite uppspelt över vad som komma skall. Och håller givetvis tummarna för att Bergendahl har en bra låt och att hon går vidare direkt!

  Kategorier: Schlager

  Kommentarer

2 kommentarer to “Sista delfinalen i morgon!”

  1. blondinbodahl den 26 februari 2010 21:04

    Måste säga att årets startfält e kanske det sämsta någon gång… men men.. sibelns nakenchock och neos mikainfluenser kanske piggar upp!

  2. Roberth den 26 februari 2010 21:22

    Men jag tycker alltid att årets startfält är det sämsta någonsin 😛 Det känns som att det alltid blir sämre hela tiden, hur det nu är möjligt. Men jag har en teori!!! Det kan ha att göra med att låtarna växer efter ett par lyssningar så som riktigt bra låtar gör. Nu skall vi inte förväxla dessa låtar med riktigt bra låtar men vad jag menar tror jag går fram i alla fall 😉