Dagens uppställning på schlagergolvet

I dag har vi ett mycket namnkunnigt startfält som skall göra upp om de åtråvärda platserna i Globen. Jag har som vanligt inte tjuvlyssnat på bidragen så mina utlåtande baserar sig bara på mitt stora intresse för schlagern.

Eric Saade Favorittippad grabb som jag aldrig har hört talats om. Jag antar att det är en väldigt bra låt då den som sagt är skrivet av vår allas Fredrik Kempe. Det skall bli ett vått nummer om jag förstått det rätt.

Andra Generationen & Dogge Behöver jag säga något mer än Dogge?! Med ett låtnamn som “Hippare Hoppare” så får jag dagens bästa rim redan i titeln.

Anna Maria Espinosa Namnet klingar bekant men jag kan inte placera det. Jag är heller inte intresserad.
 
Highlights & MiSt
Här har vi från Uddevalla ett finger med i spelet. Mia Terngård som skrivit låten kommer i från Uddevalla. I övrigt har jag inga förväntningar.

Andreas Johnson Blir det en ny Glorious? Antagligen inte, men man kan ju hoppas.

Pauline Nu börjar jag bli trött på schlagermusik.

Kalle M & Orsa Spelmän JAAAA!!! Orsa Spekmän har äntligen hittat ut från COOP-restaurangens ruttna hörn och ställer upp i det finaste av fina musikrum! YES!

Hanna Lindblad Kvällens nakenchock kommer Hanna Lindblad stå för. Jag gissar därför att låten är kass och att hon försöker vinna röster på annat vis, vilket aldrig fungerar.

I kväll är det klassfest och jag vet inte hur intresserade mina klasskamrater är att se schlagern. Ärligt talat bryr jag mig inte då startfältet känns sjukt oinspirerande. Ställ Er själva frågan, vilket nummer av dessa ovan ser Ni framemot? Själv kommer jag inte på någon. Så, nä!

  Kategorier: Schlager

  Kommentarer

2 kommentarer to “Dagens uppställning på schlagergolvet”

 1. Andreas den 15 februari 2010 15:03

  Dina inför analyser har blivit en favorit!

  Ser redan nu iframemot nästa veckas skarpa analys.
  Skall bli intressant att höra vad du tror om dina favoriter alcazar…..

  Men våga inte såga årets vinnare Darin! 🙂

 2. Roberth den 16 februari 2010 07:29

  Hehe, ja jag kan inte ge några inför-inför-analys om vad jag kommer tycka om Darin ännu, vi får se hur han uppför sig under veckan helt enkelt 😉