Godkänd på hela förra terminen

Jag fick i går klart för mig att jag blivit godkänd på förra kursen. Och eftersom förra kursen var hela förra terminen så kammade jag in 30 nya poäng så här över en dag. Eller ja, riktigt så enkelt var det väl kanske inte. I dag händer det dock spännande saker. Jag och min studiegrupp skall ut på ett mycket hemligt uppdrag som vi tyvärr inte får dela med oss om någon information av innan vi släpper resultatet av det. Risken är att hela projektet spricker om det kommer ut något innan och det vill vi ju inte. Ändå är det jättesvårt att hålla en sådan här sak hemlig. Men jag tror att det kommer att vara värt det när vi redovisar resultaten om ett par veckor i slutet av den nuvarande kursen.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer

1 kommentar to “Godkänd på hela förra terminen”

  1. Sandra den 11 februari 2010 20:12

    Top secret uppdrag på alla vis, tyckte vi klarade dagen bra! jag var helt slut när vi åkte hem 🙂