Föreläsning om ekologi

I dag skall jag på en föreläsning om ekologi. Det har vi haft en hel kurs om förra året så jag vet inte riktigt vad jag kan vänta mig av en föreläsning. Jag gissar att det är lite av en repetition av det vi lärde oss då. Och repetition kan man väl inte få för mycket av? Jo, kanske om man måste ut och stångas mot kylan och skrapa bilen och usch. Men skam den som ger sig, när jag därefter kommer hem så har jag en föreläsning i php att vänta! Äntligen!

I går var Mia och Kristian över för en filmkväll och langos! Det var nog över ett halvår sedan jag lagade langos sedan och det är lika gott som vanligt 😉 Filmen vi såg var den spanska “skräckfilmen” Barnhemmet. Den var okey, men inte mer. Det kändes som att den byggde upp något jättespännande för att sedan någon i filmteamet tyckte det var för spännande och fick in och bryta med lite ljusa ängar och fågelkvitter. Den hade vunnit på att dra ut på spänningen lite längre. Nu blev spänningen bara avbruten precis när den hade kommit. Jag ser inte en skräck för att bli på gott humör, jag ser skräck för att bli skrämd. Så nu vet nu det! 😛

  Kategorier: Övrigt, Skola

  Kommentarer