Skall köpa lite böcker

Såg i dag när jag var i skolan att bokhandlen reade ut 4 böcker för 100 kronor. Och visst fanns det en bok som jag har användning av i en aktuell kurs där! Den kostar annars som billigast 750 kronor på nätet. Visst, det var inte den absolut senaste upplagan, men den är senare än den upplagan jag redan har så jag tänkte slå till nu på torsdag. Fanns ju en hel del andra fantastiska böcker där också. Nu kanske de som känner mig väl tror jag blivit knäpp, jag och böcker? Men det är alltså en hel pall fylld med programmeringsböcker och böcker om grafisk design osv. Klockrent eller vad? skall nog lyckas få ihop 3 böcker till för att få det till det bra priset!

I övrigt så har jag nu fixat buggen som gjorde att menyerna i Internet Explorer och Firefox låg helt snett.

  Kategorier: Hemsidan, Skola

  Kommentarer