Jag är sysselsatt 170% av min tid!

phpskinnysheetback Jag har räknat ut att jag arbetar och pluggar i en takt av 170%. Det låter mycket kanske ni tycker nu då. Men, det är mycket också! 😉 100% av min tid går jag i skolan och läser till lärare. Därefter pluggar jag webbprogrammering som går på halvfart vilket ger ytterligare 50%. Mitt helgjobbande ger mig ytterligare en bonus på 20%. Så hur får jag tiden att gå ihop? Jag vet faktiskt inte än eftersom båda kurserna i skolan ännu inte riktigt har satt igång på allvar. Det har mest varit introduktion på de båda och det i väldigt lugn takt. Men så i morgon börjar då allvaret med PHP-programmeringen som Ni ser en liten skiss av i den infogade bilden. Det blir mycket kod att hålla ordning på samtidigt som jag skall försöka lära mig vara så pedagogisk som möjligt mot eleverna jag i framtiden skall ha för att sedan på helgerna försöka sälja så mycket datorer som jag bara kan.

Jag känner att lite av det som har fått stryka på foten är min fotografering som har blivit typ ingen alls på jättelänge. Och det är jättetråkigt tycker jag, nu är det ju så vackert ute också med alla istappar och snö och kyla och allt vad det där kalla utanför fönstret kallas.

Något som jag också saknar är min löpning! Det kanske inte är skolans fel, eller jo lite är det så, men mest är det snöns fel. Jag vågar mig inte ut när det är halt och eländigt. Jag är lite som Bambi på is. Eller jag känner mig i alla fall lite som Bambi. Vi får se, av den anledningen hoppas jag snön försvinner, annars hoppas jag den är kvar så länge som möjligt för då känns det som att sommaren kommer snabbare då slaskvåren inte blir lika lång. Tänk om snön kunde ligga till mitten av april och sen har vi en vår på en månad och sedan sommar! Det hade varit underbart, ingen grå och tråkig slaskperiod. SUPER!

  Kategorier: Skola

  Kommentarer