Serious Sam HD avklarat!

serious_sam_hd_5

Om man gillar stora bossar, ja då lär man gilla Serious Sam HD. Jag mindes inte bossfighterna som så överväldigande som de faktiskt var nu när jag spelade HD-versionen 8 år senare. Och jag vill inte spoila spelet för mycket för de som ännu inte har spelat det, men sista bossfighten är episk! Så sjukt stor boss har jag nog aldrig tidigare skådat i ett spel. Jag körde spelet på normal fram till bana 8-9 av 13. Sedan kom det en sekvens som var helt sjukt svår och jag var tvungen att gå ner ett steg. Kändes tyvärr nästan som fusk men det var ändå inte det absolut lättaste läget jag körde på. Tyckte att jag fick lagom motstånd efter det ändå. Och jag spelar ju inte spel för att klara dem utan för att ha roligt. Och istället för att lägga spelet åt sidan så kan jag i alla fall få spela igenom det och ha roligt 😉

I spelet är det 13 kapitel, eller 13 banor om man nu så vill det. Jag tycker att om man skall spela det här spelet så skall man göra det över 13 dagar. Att sitta och sträckspela mer än 2 banor är att förstöra det roliga i det. Det är i korta sessioner spelet skall upplevas. Att skjuta ihjäl 5-600 monster på en bana är skoj. Men när man är uppe i 2-3000 monster efter ett par banor så är det inte så roligt längre om man inte har tagit en paus. Men lätt rekommenderar jag spelet!

Nu har jag rensat lite i min backlog inför nästa torsdag(Mass Effect 2). Tänkte jag skulle ge mig på Torchlight igen då jag blev gott sugen på det när jag körde Dragon Age i går. Borde nog kunna dra igenom det snart också så jag slipper ha det “hängandes” över en 😛

  Kategorier: PC, Retro

  Kommentarer