Dragon Age avklarat!

Dragon-Age-E3-ss-04

Då kan jag lägga ännu ett spel bakom mig inför vårens tuffa lineup. Efter 35 timmars spel så har jag äntligen klarat av Dragon Age, och jag måste erkänna att de sista 15 timmarna så rusade jag mer eller mindre igenom spelet. Allt för att hinna med det innan alla andra spel 😛 Men jag sörjer inte för det, dock hade jag velat kunnat fortsätta spela även efter man klarat det, men det gick tydligen inte? Spelet i sig var bra. Jag gillar dock inte helt spelkontrollen när man rör gubbarna. Jag rörde mig i konsolläget (om man får kalla det så, det inzoomade läget) och därefter zoomade jag ut till PC-läget när det var dags för fight. I det inzoomade läget så hade jag velat att kontrollen vore lite mer likt den som är i de flesta MMORPG (WoW included). Att kunna titta sig runt med vänster musknapp samtidigt som när man springer. Jag vet att det är en småsak att störa sig på men den är där hela tiden då man rör sig. En småsak som varar i 35 timmar är inte en småsak.

Jag kände att jag fick lite Sagan om Ringen-vibbar vilket gav mig rysningar. Dock tyckte jag det tillslut blev lite för tjatigt med in i ett nytt rum, oj fiender. Sedan in i ett annat rum, nämen kommer det fiender här också! Så jag höjer det inte till skyarna som alla andra utan det passerar som ett bra spel i mängden.

  Kategorier: PC

  Kommentarer