Ännu en Fifaturnering

Jag har idag blivit inbjuden till en Fifaturnering från lite folk omkring mig. Den fungerar så att det är 10 lag totalt i en serie. Två matcher skall spelas varje vecka. Man bestämmer själv när och så får man ta kontakt med sin motståndare för att arrangera det hela. Sedan rapporterar man in resultat och målskyttar och sedan hamnar det i en fin tabell. Jag gror att alla skall möta alla två gånger, precis som på riktigt med andra ord.

Det här är verkligen jätteskoj, något att se framemot varje vecka! Annars är det ju bara en Fifasession var tredje månad för mig, men tack vare detta så håller jag mig varm i kläderna emellan sessionerna. Första matchen var mot Tyskland (jag spelar som Spanien). Jag var ganska orolig inför den här matchen för han jag skulle möta hade precis vunnit matchen innan med 4-0 mot en som jag vet är lika bra som mig. Mycket riktigt så hade han mestadelen av spelet men! Jag vann!! 2-1 blev det till slut 😉 Nu kan jag gå och lägga mig lyckligt. Eller jag ligger redan. Nu kan jag lägga ifrån mig iphonen och sova riktigt gott! God natt 😉

  Kategorier: Personligt, Playstation

  Kommentarer