Fortfarande ont i armbågen

Sedan jag ramlade på isen en dryg vecka innan julafton har jag haft mer eller mindre ont i höger armbåge hela tiden. Det synliga 15 kvadratcentimeter stora blåmärket som sträckte sig runt armbågen är borta sedan några veckor men det gör fortfarande ont när jag stödjer mig på armbågen. Och det gör man ju ganska ofta. Bara en sådan simpel sak som när jag skall vrida mig i sängen. Eller som jag nu halvsitter i sängen, då var jag ju tvungen att trycka upp mig med armbågarna. Men sedär det går ju inte kommer jag på försent och ramlar ihop igen och får masa mig upp på något annat vis.

I dag var det första dagen på den nya kursen som har med lärarprogrammet att göra. Ja jag får väl börja hålla isär dem på det viset annars blir det nog rörigt med alla kursstarter och sånt hit och dit. Kursen handlar i alla fall om hållbar utveckling. Och då snackar vi inte vara ekologi utan även den ekonomiska och sociala biten av utvecklingen. Första dagen var som en liten teaser som vi fick smaka lite försiktigt på. Vi fick en hel del siffror, en bra säck med tabeller och en hel hög med diagram presenterade för oss. De här siffrorna berättade lite kort om hur fördelningen av resurserna är över hela världen och hur vi inte kan fortsätta leva som vi gör om vi vill ha ett hållbart samhälle. Mycket intressant kurs med andra ord, nästa föreläsning är på måndag då även phpföreläsningen startar 🙂

  Kategorier: Övrigt, Skola

  Kommentarer