Bioshock 2 är beställt

BioShock-2-2

Jag har fick ett presentkort från jobbet på 500 kronor som gick till en massa butiker man kunde välja. Jag valde Ginza så att jag kunde få köpa ett spel för pengarna (givetvis!). Jag funderade länge på om jag skulle beställa Mass Effect 2 eller Bioshock 2 och valet föll till slut på Bioshock 2 då jag anser att Bioshock 1 är bättre än Mass Effect 2! Samt att jag nog vill klara av Dragon Age innan jag ger mig på Mass Effect 2. Dock inte sagt att jag inte kommer köpa det! Förhoppningsvis så hinner jag klart med Dragon Age innan den 28 januari så att jag kan köpa det direkt det släpps.

Vidare så håller jag på att ta mig igenom Serious Sam HD till PC. Jag måste bara få säga en gång till hur sjukt bra det spelet verkligen är. Desto mer jag spelar desto mer dras jag in i världen. Egentligen är det ett sjukt hjärndött spel, men i brist på Dukekloner så var det här en frisk fläkt på spelhimlen.

  Kategorier: PC

  Kommentarer