iPhone – GTA Chinatown Wars

Jag har nu köpt och tankat hem GTA till iPhone. Jag skall först bara säga att jag inte har spelat det här spelet till varken ds eller psp så några jämförelser kan jag inte stå till tjänst med. Själva spelet i sig känns som vilket GTA som helst förutom att du ser allt uppifrån såsom du gjorde på den gamla goda tiden. Det här gör att det är något svårare att köra ifrån poliser och annat skumt folk då det måste gå snabbt. Du ser helt enkelt inte kurvan som kommer framför dig. Det här har Rockstar löst med ett system som gör att när man crashar x antal polisbilar så försvinner också de jagandes. Det här tycker jag fungerar bra, för allt behöver ju inte vara så verklighetstroget hela tiden.

Spelet har fått lite kritik för dess styrning, vilket alltid verkar vara ett problem för de som recenserar spel till just iPhone. Det enda spelet jag spelat på iPhone med dålig kontroll är Duke Nukem 3D resten har hel okey eller bättre kontroll. Och då skall tilläggas att jag har ungefär 130 spel till iphonen. Nu tappade jag fokus här, kontrollerna till GTA var det ja. De är bra, faktiskt riktigt bra. Inga problem nä jag springer runt med gubben. Inte heller när jag kör bil. Kontrollerna sitter som en smäck. Så gillar du GTA är det här ett klart instaköp! Finns inget annat. Helt klart bästa spelet i min ägo, förutom Doom classic.

  Kategorier: Mobilspel

  Kommentarer