Dags att klaga lite

iphone-version-of-doom-classic-due-out-next-month

Doom classic till iPhone är verkligen helt fantastiskt. Det är det helt klart bästa spelet jag någonsin har spelat till en mobiltelefon. Men så är det nu det här med uppdateringar. Varför skapar inte ID Software en DLC-shop där vi kan få köpa nya wads(banor) till det här spelet. Jag menar, DLC finns nu nästan till varje litet skitspel som helst på iPhonen. Men inte till spelet med ett stort S över sig.

De Wads som jag mer än gärna hade sett är då givetvis doom2.wad, heretic.wad och hexen.wad. Det är ju ändå prDoom som ligger till grunden för Doom Classic och då går dessa spel även att köras genom den. Så utan någon direkt ansträngning från Mr. Carmack så kunde han tjäna några lätta pengar genom mitt tips. Nu vet jag ju att herr Carmack har filat på både musik och grafik till Doom Classic så helt så lätt är det inte om man vill ha den kvalitet som John uppenbart alltid vill ha(tur egentligen). Men för oss som nästintill dör av väntan tills dessa spel släpps så kunde han fixa lite snabba pengar från oss 😉

  Kategorier: Åsikt, Doom, Retro

  Kommentarer