Promenad i solljuset

En promenad vid Skeppsviken 074

En promenad vid Skeppsviken 102

Jag tog mig en promenad för någon vecka sedan nere vid Skeppsviken. Kallt och soligt var det den här dagen. Och Uddevallabron är lika vacker på vintern som den är på sommaren.

I går så opponerade vi i skolan på våra arbeten och jag tyckte att det gick bra. Har lite smått och gott att fixa tills på tisdag, men så är det alltid. Alltid något att fixa 🙂 På måndag börjar min nya webbprogrammeringskurs också, det skall bli riktigt spännande! Förhoppningsvis lär jag mig något vettigt så jag kan ha användning av det här på sidan. Tanken är ju att jag skall uppdatera min webbprogrammeringskunskap som kanske ligger 7-8 år tillbaka i tiden när man tänker på tekniker som ligger bakom. Men nu skall det som sagt bli ändring på det!

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.