Problem med spamkommentarer

Jag har stora problem med riktiga kommentarer på bloggen som drunknar i all spam. Gick igenom 2000 kommentarer i dag och såg att det fanns ett par riktiga kommentarer som jag nu någon månad försent godkände. Vette sjutton hur jag skall få ordning på den här skiten! Jag vet ju att folk lyckas med det. Men hur?

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

2 kommentarer to “Problem med spamkommentarer”

  1. Spel-Malmer den 17 januari 2010 22:39

    Finns ett mycket bra tillägg till wordpress som heter akismet som fångar nästan alla spamkommentarer helt automatiskt. Funkar jättebra. Du behöver dock skaffa en sån där wordpress api-key. Men all info finns vid installationen.

  2. Aftonstjaerna den 17 januari 2010 22:52

    Aaah, jag har installerat det nu tillsammans med Captcha som du säkert märkte. Nu hoppas jag verkligen att skiten försvinner för jag orkar inte gå igenom 2000+ kommentarer igen 🙂