Nu är det jul igen, nu är det jul igen…

Juldekoration 012 Juldekoration 001 

Tänkte ta tillfället i akt att sprida ännu mer julstämning ut till stugorna. Här har ett mycket litet urval av de få julprydnader vi har placerat ut i lägenheten. För visst känner Ni liksom mig att julen börjar närma sig nu. Ja det är faktiskt redan imorgon dags för den stora dagen. I dag har jag och Anna varit nere på stan för att kompletteringshandlat lite julklappar. Jag blev faktiskt förvånad av att det inte var mer folk i stan. Det var faktiskt riktigt lugnt.

Sen en sak till. Vad är det med volvoägare och ett halt väglag? Tror jag under den korta svängen jag körde bil åkte bakom 4 olika volvoägare som verkade tycka det var väldigt kul att sladda loss rejält i snön. Är det så att volvoägare aldrig tidigare har sett snö förut eller bara så att volvoägare är mer barnsliga än alla vi andra?

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.