Ny kamera och nya bilder

_MG_0182

I dag var jag och inhandlade det som var nödvändigt för att kunna fortsätta ta bilder. Nämligen en ny kamera! Så istället för min numera söndriga Canon EOS 20D har jag en Canon EOS 50D vilket Ni säkert hör på namnet är en direkt uppdaterad version av samma kamera. Jag var i dag ute i fyra timmar och åkte runt från Grundsund, Rågårdsvik, Fiskebäckskil, Rörbäck till Ljungskile och fotade för fullt. Tyvärr hade jag lite problem med vart jag lade fokusen på bilderna då jag inte var van vid den nya autofokusen som tydligen inte fungerade som jag var van vid. Men tillslut så blev det 22 bilder som jag nu har lagt upp under kategorin Bokenäs, vilket var den närmaste kategorin jag kunde hitta 😉

För Er som inte orkar leta upp bilderna så kan Ni klicka här!

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.