Det blev både och

Ja alltså, det blev både Assassins Creed 2 och New Super Mario Bros Wii. Hur löste min ekonomi detta då kanske Ni undrar nu. Jo, det är så att jag har ett sådantdär kreditkort som jag kan köpa massa saker på och så kommer räkningen månaden efter. Risk för lyxfällan tänker Ni direkt, men icke då! Jag har full kontroll på mitt lilla studiebidrag så att jag inte går över den summan varje månad. Men så vad tycker jag om spelen då.

Ja, Assassins Creed 2 är ju helt sjukt underbart. Det är verkligen allt som GTA4 inte är och allt det Assassins Creed 1 kunnat bli. Det är helt fantastiskt. Jag saknar dock tidsepoken på 1200-talet med tempelriddarna och så, renässansen är förvisso ganska spännande, men inte i närheten av 1200-talet.

New Super Mario Bros Wii är precis vad man hoppats på. Dock har jag lite problem med kontrollen. Alltså fysiskt problem. Sladden i botten på wiimoten skaver lixom lite på handen när man håller den på sidan som man skall. Jag tycker faktiskt att Nintendo borde sett till att classic controller skulle fungera från början. Då hade spelet var 10/10, nu blir det bara 9.9/10, men det är väl ändå godkänt?

Och vad är det med mig och World of Warcraft? Nu har jag betalat för en månad till utan att jag vet varför. Det är sjukt, och i dag har jag redan lagt 6 timmar på att levla upp från level 1 till 10. Till vilken nytta? Damn, jag är sjuk! Nu går jag och lägger mig, skall upp snart och jobba!

  Kategorier: Nintendo, PC

  Kommentarer

1 kommentar to “Det blev både och”

  1. Lunandrez den 9 december 2009 16:08

    Assassin's Creed II är ett fantastiskt bra spel, själv blev jag helt kär i renässansitalien till skillnad ifrån miljöerna i ettan, även om de såklart hade sin speciella känsla också.

    Är inte alls lika positiv gällande NSMB Wii som dig, men visst är det ett mycket bra spel. Tycker dock att det kunde vara aningen knepigare att köra ensam, där är det relativt enkelt hela tiden, det är först när man kör fyra spelare det blir trångt och stressat överallt.

    Gällande att betala för World of Warcraft så är det någonting jag verkligen känner igen mig i, till slut förstod jag inte heller varför jag gjorde det längre, jag hade trots allt inte lika kul längre, och guild-medlemmarna kunde jag ändå nå via guild-sajten. Men till slut la jag i alla fal ner. 😛