Julkalendern

Julkalendern 006Som en liten årlig tradition så har Anna förberett vår vackra julkalender med små godisar åt mig 😉 Det är en ganska smart julkalender byggd i trä som går att återvinna. Ja, på det sättet att man kan använda den år efter år. Eller ja, visst kan man använda den som ved också om man nu skulle vilja det, men det vill man ju verkligen inte. Julstämningen har börjat smyga sig på här i det Läckströmsianska palatset. Det tog lite tid att fatta det, men när det i går äntligen var helt vitt utanför palatsets murar förstod vi att vintern var kommen. Om jag hade haft ork så hade jag varit ute med kameran och fotograferat det vackra men då jag varken har ork eller tid så har den fotosessionen uteblivit.

Så istället för detta så skall jag nu iväg till skolan för ännu mera grupparbete och även ett seminarie på en grej vi gjorde när jag var ute på VFU tidigare i höst. Hoppas det går bra för jag vet inte riktigt om jag har gjort 100% rätt då instruktionerna var lite luddiga på sina ställen. Men det brukar ju gå bra så det hoppas jag att det gör även denna gången 😉

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.