Livet som gubbe

Jag har nu levt trettiosju och en halv timme som tvättäkta gubbe. Så vad har jag då åstadkommit under mitt liv som gubbe. Ja, då menar jag ju sådana där gubbsaker som man gör när man är gubbe. Alltså inget som jag gjorde för trettiosju och en halv timme sedan. Det första som slog mig var att jag fick muffins till frukost. Då fick jag en flashback fast futureback kanske det heter. Jo, jag ligger på ålderdomshemmet och den söta sjuksköterskan kommer och matar mig med en muffins och säger typ –Här skall du få en fet och god muffins farbror Roberth, så att du står dig hela dagen. Mmmm gott va?

Sedan hade jag faktiskt förväntat mig att få någon slags käpp eller liknande med det uteblev helt och hållet.Jag kände dock direkt att ryggen inte var 14 år längre. Ont och verk hade jag på morgonen. Anna ville givetvis att jag skulle ta kort på hennes outfit som vanligt så hon kunde lägga upp den på sin blogg. Som om hennes blogg är viktigare än min rygg??? Jag vet inte, jag känner mig redan bortprioriterad som gamla gubbar är? Eller? Vad var det här näst? Jo! Jag anmälde mig till PRO’s nyhetsbrev! Jag fick här tips om hur man lever vidare efter att ens närmaste vänner mött döden. Hur man skapar nya relationer på ålderdomshemmet samt hur man bekämpar hemoroider med salt och citronsaft.

Därefter var det dags för att åka iväg till jobbet(läs: praktiken). Här fick jag en dos av vad ungdomlig lycka kan innebära. Ja, det blir lätt så när man omges av 30 6-8 åringar med tillräcklig livskraft för att få min olyckliga ålder att krympa 2-3 år. Då undrar Ni givetvis om jag har åldersnojja? Nä, det har jag faktiskt inte! Jag har bestämt mig! Jag skall aldrig fylla mer än 29! Så i fortsättningen uppmanar jag Er alla att om Ni envisas med att skriva en ålder. Skriv 29+1 eller +2 nästa år. Så blir det mycket lättare för oss alla. Åldersnojja? Nä, inte finns den här iaf!

Nä, nu ser jag framemot en gyllene tid på ålderns höst och att jag kan smälta in så gott som möjligt bland de andra ungarna på min utbildning som möjligt! Visste Ni att de yngsta pluttarna där är 89:or?!?!?! Helt sjukt! Jag menar, 1989 var man ju själv en världsvan världsmedborgare som hade koll på det mesta. Och det värsta är att under fotbolls-VM 1994 så var dessa pluttar endast 4-5 år!!! Alltså seriöst, nu när jag tänker på det, så kanske, ja kanske, så har jag nog lite åldersnojja ändå. Är jag gammal? Jag är gammal! Jag är en gubbe! OMG! OMG jag använde ett nymodernt chatspråksuttryck! Holy shit!!!

Det var bättre förr…

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.