Death Rally GRATIS!!!

deathrally

En riktigt gammal klassiker har nu släppts gratis till PC. Det är Remedys Death Rally som har kodats om för att fungera för nya Windowsmaskiner såsom Vista och Windows 7. Jag själv tankade ner det till min netbook och kör det i upplösningen 640×480 och tro det eller ej, jag tycker det ser skitsnyggt ut. Netbooks är verkligen en guldgruva för oss som gillar retrospel.

Men är då Death Rally bara ett spel för oss som spelade det när det väl begav sig? Sådant är alltid svårt att säga då det är svårt att ta av sig retroglasögonen, men jag tycker faktiskt att gameplayet lätt slår många av de PSN/XBLA-titlar som finns ute i dag. Spelet går ut på att köra rally i olika turneringar och tjäna pengar. För pengarna kan man sedan köpa uppgraderingar till sin bil och även köpa en helt ny bil. Som vilket annat racingspel som helst tänker du. Jo, precis så är det faktiskt, fast det här är inte lika invecklat som många andra spel är. Man kan hi_t2 uppgradera motorn, hjulen, plåten och sedan köpa lite vapen också. Mycket mer är det inte, men det är det som gör det så sjukt skönt då man inte behöver sätta sig in i spelet så mycket. Att spela en bana tar kanske 3 minuter, sedan kan man släppa spelet. Eller det sista är kanske en definitionsfråga. Jag skulle ju egentligen ha ätit frukost för 2 timmar sedan men sedan jag installerade det här vart jag fast. Skriver detta nu lite snabbt för att kanske få tankarna på annat håll och gå och hämta frukosten.

TANKA!!! här—>http://www.remedygames.com/games/death_rally.html

  Kategorier: PC, Retro

  Kommentarer

1 kommentar to “Death Rally GRATIS!!!”

  1. Tweets that mention Aftonstjaernas tankar » Death Rally GRATIS!!! -- Topsy.com den 21 oktober 2009 09:04

    […] This post was mentioned on Twitter by Farbror Atlas, Aftonstjaerna. Aftonstjaerna said: New blog post: http://tinyurl.com/yzsw5hj – Death Rally GRATIS!!! Tanka NU!! 😉 […]