Upp och runt Bjursjön

image Tänkte att jag skulle ta och springa åt ett helt annat håll än vad jag brukar, och i det läget så finns det egentligen bara ett håll kvar att springa åt och det är norr. Så det fick bli upp och runt Bjursjön och sedan tillbaka. Det kändes bra i början men den där helt okey tiden som jag hade sist uteblev. Jag fick nöja mig med 6.05 min/km. Det som tog nästan död på mig var först och främst Dynamikbacken i gassande solsken. Därefter fick jag vid 7 kilometrar sprunget årets värsta håll så jag knappt kunde röra på mig, fick gå en sväng och det är de ställena ni ser “pause”-tecknet på kartan, då rör jag mig så långsamt så att klockan hojtar till på mig. Kom på nu i efterhand att det kan ha att göra med att jag bara hade ätit frukost tidigare i morse och detta var vid 18.30 ungefär. Slarv! Men jag glömde äta efter skolan helt enkelt. Detta avslutades så med knäont när jag väl kom ut på asfalten vid Rimnersvallen. Så det blev inte riktigt en sådan tur som jag hade tänkt mig. 13.83 km blev det i alla fall så jag är ganska nöjd ändå. Känner bara lite i svanken den här gången så vet inte om det var för att jag mestadels sprang på grus eller inte.

Som tur har jag en snäll fru som tog hand om mig på allra bästa sätt när jag kom hem. Blev servad kall juice så att jag kunde gå igen och vaddad i pannan med en kall och våt pappersduk. Sånt man inte hade klarat att utföra själv i det stadiet jag är i när jag precis kommer hem från en sådan här tur. I bland är man lyckligt lottad och i dag kände jag mig som världens lyckligaste, tack älskling 🙂

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.