Tog en sväng till Lindesnäs och tillbaka

image Istället för att tänka på om jag är sjuk eller inte så tog jag på mig löparskorna och sprang ut till Lindesnäs och tillbaka. Det blev ungefär 14 kilometer som avverkades på 1.17.49 vilket gav en kilometertid på 5.37. Det är helt okey med tanke på sträckan, även om jag gärna hade varit närmare 5 minuter även så här. Men det bästa med att springa runt den här hastigheten är att man inte blir direkt trött. Det enda som kändes lite var i svanken av någon konstig anledning. Skall nog ta en vilodag i morgon för att ge mig ut en sväng på söndag istället. Ja för snart börjar ju skolan och då vet jag ju att tiden kommer inte räcka till lika mycket som den gjort under sommaren. Då står det mellan löpning och läxläsning. Det blir tyvärr aldrig både ock. Men vi får se, nu är jag ju mycket pep på den här nya kursen som handlar om matematik. Finns det något roligare grundämne? Nä, skulle inte tro det. För matematiken är grunden till all teknik och all mat och allt syre och sånt som man behöver för att leva. Visst?

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.