Quake 1 som du aldrig sett det förut!

rygelpack_pretty12 Jag har fått för mig att jag skall ta mig igenom hela Quakeserien med början med Quake 1 och dess expansioner och sedan gå över tvåan och dess expansioner också. Trean känns däremot singleplayerläget något begränsat så den hoppar jag över för att därefter avsluta med Quake 4. Just nu håller på på med episod 3 på orginalquake. Detta orginalquake har jag förgyllt med Darkplaces-“enginen” så att jag kan spela med snygga effekter. Sedan har jag lagt till ett högupplöst texturepaket som gör att min dator med ett GTX 280 får kämpa på rejält för att hålla över 50-60 fps. Spelet ser helt sjukt snyggt ut alltså. Ta bara en titt på bilderna jag lägger ut här och sedan när du dregglat klart så tycker jag att även du skall köra igenom det här underbara spelet 😉

Länken till Darkplaces är http://icculus.org/twilight/darkplaces/download.html
Länken till texturepaketet är http://games.on.net/filelist.php?app=9&menu=2 (Det är paketen som är uppdelade i 3 stycken rarfiler, tillsammans 2.7 gb)

rygelpack_pretty1rygelpack_pretty6 rygelpack_pretty17 rygelpack_pretty15

rygelpack_pretty14  rygelpack_pretty5
Ni får ursäkta för den stora bildskörden här, jag är bara så upphetsat av den sjukt skarpa grafiken på ett sådant här gammal spel 😉

  Kategorier: PC, Quake, Retro

  Kommentarer

1 kommentar to “Quake 1 som du aldrig sett det förut!”

  1. Aftonstjaernas tankar » Min topp 10-lista av spel den 15 september 2009 07:29

    […] Quake 1 Även här är det ren och skär ID-magi som gäller Underbart, läs gärna min post http://www.aftonstjaerna.se/blogg/?p=144 för att se hur du kan spela igenom det med asläcker […]