iPhonespel – Doom Resurrection

image1879667871.jpgDetta är ett dyrt spel som jag inte skulle köpa om det inte stod id software på det. Inte bara för att det är just dom utan för att id software sedan tidigare har tillverkat högkvalitativa mobilspel. Det här spelet osar kvalitet från första bildrutan till en bra bit in i spelet. Ja, jag har ännu inte spelat klart det än.

Det handlar om en railshooter där du enbart styr siktet och alltså inte hur du går. Siktet styrs genom att vrida och vända på iphonen. Detta fungerar utmärkt i sittande ställning där du har mobilen rakt så att säga. Att ligga i sängen och spela gör det hela lite svårare. Men kanske om man tycker det är för lätt?

Jag tycker att hela stämningen från dess storebror från PC, Doom 3 finns intakt. Givetvis på en mycket mindre skärm. Helst skall det spelas med hörlurar om du vill maxa din spelupplevelse. Men tycker jag det är värt 75 kronor då? Både ja och nej. Är du stort doomfan så kommer du inte att bli missnöjd. Är du inte så inne på hela det här med doom så bör du vänta till det åtminstone kostar 45 kronor eller mindre.

  Kategorier: Doom, Mobilspel

  Kommentarer