På plats på Strand hotell

Nu ligger jag i sängen efter ungefär 44 mils bilkörning. Allt har gått bra trots att jag var sjukt trött när klockan ringde 05.00 i morse. På vägen så stannade vi till en sväng i Kalmar. Vi tog där en tur in på slottet för att se en mycket omtalad konstutställning. Man kunde riktigt ta på förhoppningarna som låg i luften på såväl holländare och tyskar. Själv såg jag mest framemot installationen ”Besvikelse”. Det var en tom skål som man inte såg botten av föränn man var ända framme vid kanten. Det var då som besvikelsen kom sköljandes över en som en kall vindpust. Otroligt inlevesefull installation som jag varmt kan rekommendera. För mer traditionella konstverk kunde vi bland annat en ett svart streck i ostbågeform på ett vitt papper. Sjukt imponerande konstverk som ännu vattnar mina mungropar.

Sedan var det på väg över Ölandsbron. Jag tror att jag lyckades ta en någorlunda okey bild som bevisar dess excistens, utifall jag har några tvivlare här bland er som läser. Sen när vi har vilat färdigt så skall vi vid 17-tiden ta en liten sväng runt på hotellområdet för att titta på poolerna. Kanske skall vi(läs: Anna) ta oss ett dopp i Östersjön också. Dagen är lång och mängder utav möjligheter ligger framför oss.

  Kategorier: Personligt, Semester

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.