Nu bär det österut!

Öland_väderkvarnarI morgon bär bilen österut mot väderkvarnarnas förlorade land, Öland. Detta är ett land som ligger öster om Sverige och väster om Gotland. Jag har aldrig varit där förut med de som varit det säger att det skall vara fint där. Jag personligen hoppas att jag skall få se åtminstone en väderkvarn på nära håll. Kanske får man även klappa dem om man har riktigt tur. Kameran är även den nedpackad och redo för de första bilderna på länge. Har som jag tidigare sagt inte rört kameran på nästan två månader nu. Jag kommer säkerligen att uppdatera bloggen här direkt med information som jag brukar göra när det är dags för att resa bortom kommungränsen.

Allt är planerat in i minsta detalj. Jag och Anna är nämligen sådanahäringa listomaner. Vi älskar göra listor på allt vi skall göra. Varje morgon gör vi en lista på vad dagen skall gå ut på. Sedan sätter vi poäng på hur mycket varje punkt i listan är värd och delar upp listan på två. Den som sedan då dagen har nått sin ända fått ihop mest poäng vinner den dagen. Varje vecka innehåller sju dagar så att varje veckofinal inte kan bli oavgjord. Nu tänker Ni direkt att det här blir problem på skottåret då det är ett jämnt antal dagar på året. Men det löser vi så enkelt som att vi tar en listfri dag just den 29 februari 😉 I alla fall, det som jag ville komma till var att vi fixat så att grannen tar in posten, kollar till katten och vattnar våra växter så att vi i lugn och ro kan göra våran semester till så bra som möjligt 😉

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.