Kärlek blir inte bättre än så här

The-Secret-of-Monkey-Island-Special-Edition-Trailer-3_1

The secret of Monkey Island : Special Edition är ren kärlek från första ögonblicket till sista. Det är så här det skall gå till när man tillgodoser ens fans. Att släppa ett storspel för typ 90 kronor, det är välgörenhet och inget annat!

Jag kan nästan nu säga att 2009 är ett av de bästa spelåren på väldigt många år. Om nu bara Starcraft 2 kunde fått lite kärlek också och släppas i år så är saken biff. Annars räcker SOMI:SE och Tales of Monkey Island väldigt långt.

Så nu uppmanar jag alla som läser det här att bums gå in på Steam(Ja, äventyrsspel skall spelas på PC och ingen annanstans!) och köpa detta mästerverk så att Lucasarts får se att det är sådant här vi vill ha och skapa nyversioner på Monkey Island 2, Day of the Tentacle, Full Throttle och alla andra underbara spel i deras stora katalog av kärleksbarn 😉

  Kategorier: PC, Retro

  Kommentarer