Nära 5 minuter per kilometer

image I går kväll direkt efter jag jobbat klart gav jag mig ut på en liten tur på 8.36 kilometer. Jag låg på 5.03 min/km vilket får anses riktigt bra då det är en sänkning på 27 sekunder per minut från min bästanotering när det handlar om längre sträckor uppemot en mil. Däremot var det dags för ännu ett nytt skavsår och nu ger jag upp mina nya skor och skall sedan i dag in till Torp för att köpa ett par nya som jag hoppas inte kommer ge några fler skavsår.

Annars så är det första semesterdagen idag och det är underbart. Två hela veckor med härlig ledighet. Ledigheten har börjat med ett härligt regn som det bör vara på semestern. Enligt väderprognosen så ser det ut att vara regn under hela veckan vilket känns jättekul. Jag unnar verkligen alla växter och annat grönt som växer ute i backarna detta efterlängtade regn. Själv gillar jag plaska runt i de många vattenpölar som strategiskt placerar sig över hela gräsmattan här ute vid stugan. Varje promenad blir som ett spännande äventyr likt en Indiana Jonesfilm. Att hoppa mellan pölarna för att undvika att ramla dit och bli tvungen att ställa skorna på tork under minst en dag är inte någon barnlek. Jag förlorade faktiskt första tävlingen redan i fredags när jag kom ut hit. Det tog nog inte mer än 15 sekunder sedan jag satte ner foten på gräsmattan innan jag fick ett stort Game Over slängt i ansiktet.

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.