Otroligt! Klockan kom redan idag ;)

image Någonting måste ha hänt. Jag trodde i går att klockan var kvar i Västerås och först skulle gå med dagens post vidare mot Göteborg för att sedan gå vidare till mig. Men faktum var att jag bara lite på skoj gick in och kollade på postens kollisökning och såg att den redan 08:17 var klar för avhämtning! Någon snäll själ måste ha slängt med den i lastbilen trots att den blev instämplad som för sent, tack för det posten!

Nu sitter den på laddning och jag skall om ungefär 20 minuter dra på mig den och ge mig ut i regnet för en runda. Eftersom det regnar och är allmänt tråkigt väder så känner jag mig inte jättemotiverad så att jag gör detta är klockans förtjänst 😉 Däremot är det mycket syre i luften och förhoppningsvis kommer jag inte att få håll nu i dag då jag planerat in min frukost så att det skall fungera bra. Jag återkommer med den insamlade datan jag får under den här turen lite senare idag. Får se om jag får i gång det hela också, verkar lite komplicerat att komma i håg allt när man väl står där ute utan instruktionsbok. Som tur är allt på svenska så det skall nog lösa sig!

Btw. Ser Ni hur sjukt bra färgen på den matchar in min hemsida 😛Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: