Första testet med nya klockan! 19 km ;)

image Det bar i väg ganska långt i dag. Så här i efterhand så kan jag nog tycka att det blev lite för långt egentligen.Exakt 19.0 kilometer avverkades på 2.01.34 vilket gav en medelhastighet på 6.24min/km. Jag sprang bra fram till den 11 kilometern där jag fick ont i foten. Detta var precis i backen upp mot Kurveröd. Efter detta så föll  snitthastigheten från 5.30min/km till närmare 7min/km därav drogs ju snittet upp såpass som det ändå gjorde. Känner att jag skall nog försöka lägga mig på sträckor som är ungefär 10-11 km som längst i fortsättningen. imageKänner att sådana här långa lopp tär en hel del på kroppen även om jag inte blev skadad på samma sätt som jag blev för någon vecka sedan. Men visst blev jag lite rädd att foten skulle lägga av när jag hade 8 km hem 😛 Efter 8.5 km tog jag även ett vattenstopp som Theo bjöd på 😉 Kändes att det behövdes ett vid kyrkogården på Ramneröd också men jag vet ju inte hur rent det där bevattningsvattnet är och det skulle kännas konstigt att slänga in huvudet under en sådan kranliknande sak.

imageKlockan i övrigt fungerar helt suveränt. Den ritar upp den här kartan som Ni ser här automatiskt, den fixar höjdskillnader, tempoökningar, varvtider, kaloriförbränning, puls osv osv. Min puls låg de första 11 km på ungefär 160 slag i minuten och ungefär 14 de sista 8 km. Nämnde jag föresten att jag somnade och sov ungefär en timme direkt efter jag kom ut ur duschen och hade fått i mig lite mat? Jag är fortfarande helt slut nu 3 timmar efter jag kommit hem 😉

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.