Jag blir så trött

8 jul kl 18:05
Posten Företag Ängsgärdsgatan, Försändelsen är inlämnad efter senaste inlämningstid och kommer att skickas vidare nästkommande vardag.

Jaha, där ser man och detta innebär att klockan kommer att ligga stilla i Västerås bara för att någon på företaget som skickade den lämnade in den ynka 5 minuter för sent! Det bästa av allt var att jag redan i går fick ett mail med kollinummer och att den var inlämnad och klar. Så frågan är om problemet ligger hos företaget jag beställt eller om det ligger hos posten som sabbade bort en hel dag. Så på fredag så bör den dyka upp och tack vare att jag jobbar då så måste jag fråga Anna om inte hon kan hämta ut den för annars dröjer det ända tills måndag 🙁

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.