En kort runda med håll

image I dag tänkte jag ta en kort runda, jag tänkte springa på för att slå mina 4.15 per kilometer. Men efter bara en halv kilometer kände jag att jag fick håll och kunde inte fortsätta i det inledande snabba tempot. Istället sprang jag runt rundan på 13:04 vilken ändå får anses som godkänt med en kilometertid på 4.35/km. Lite besviken var man trots allt. Det jag upptäckte under min runda var att de håller på att gräva upp halva vägen och kanske förbättra den? I alla fall så var den för tillfället inte jämn utan man fick hoppa runt lite på vägen. Vilket givetvis också försämrade tiden en lite bit.

I dag och i morgon så är jag ledig från jobbet. I dag har jag egentligen inte gjort något vettigt alls. Tvättat och sprungit är väl det enda. I morgon har jag dock tänkt mig att jag inte skall göra någonting heller 😉 Förhoppningsvis har min träningsklocka kommit på posten då så att jag kan få en första springtur med den. Fast sådan tur har jag antagligen inte, det viktigaste är dock att den kommer tills på måndag då jag går på semester!

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.